Lirik Lagu Bestie - Mamnun Ft. Cimbrut, Ft. Sasya Arkhisna & Yuni Vebra

Lirik Lagu Bestie - Mamnun Ft. Cimbrut, Ft. Sasya Arkhisna & Yuni Vebra
Mamnun. ©2022 Merdeka.com
ARTIS | 18 Mei 2022 13:13 Reporter : Desi Aditia Ningrum

Merdeka.com - Jarene besti ning koe tego nglarani

Jarene best fren opo koe wes kelalen

Nikung ko mburi wong seng paling tak tresnani

Tak trimo ngalah mugi gusti paring ganti

Kancane yo di pikir to maseh

Remuk njobo njero yen ngene carane

Opo wes ora ono wong wedok liane

Tego koe ngembat pacare konco dewe

Pie to ki larane nembus neng ati

Perih tak rasakne nganti iluh mbrebes mili

Aku seng wes gemati, tak kiro besti ternyata koe kompeni

Jarene besti ning koe tego nglarani

Jarene best fren opo koe wes kelalen

Nikung ko mburi wong seng paling tak tresnani

Tak trimo ngalah mugi gusti paring ganti.

(mdk/dea)

Baca berita pilihan dari Merdeka.com

Mari bergabung di Grup Telegram

Merdekacom News Update

Ingatlah untuk menjaga komentar tetap hormat dan mengikuti pedoman komunitas kami